CELOZRNNÁ ŽEMLOVKA
17.09.2012 21:59
6 kusů
Ingredience:
170 g celozrnného chleba
4 kusy jablka
250g nízkotučného tvarohu
1 odměrka vanilkového proteinu
2 vajíčka
100ml nízkotučného mléka
stévia či med
hoblinky mandlí
Postup:
Vajíčka smícháme s mlékem - osladíme. Připravíme si formu, kterou vyložíme pečícím papírem. Dno vyložíme celozrnným chlebem namočeným v mlékové směsi. Jako druhou vrstvu dáme nastrouhaná a vymačkaná dvě jablka. Poté naneseme ušlehaný tvaroh s vanilkovým proteinem - kdo chce může ještě dosladit. Poté naneseme strouhaná poslední dvě jablka. Poté položíme druhou část celozrnného chleba namočeného v mlékové směsi. Posypeme hoblinky oříšků. Pečeme v předehřáté troubě na cca 200 stupňů 20-30 minut.