CELOZRNNÁ ŽEMLOVKA

17.09.2012 21:59

6 kusů

Ingredience:

170 g celozrnného chleba

4 kusy jablka

250g nízkotučného tvarohu

1 odměrka vanilkového proteinu

2 vajíčka

100ml nízkotučného mléka

stévia či med

hoblinky mandlí

 

Postup:

Vajíčka smícháme s mlékem - osladíme. Připravíme si formu, kterou vyložíme pečícím papírem. Dno vyložíme celozrnným chlebem namočeným v mlékové směsi. Jako druhou vrstvu dáme nastrouhaná a vymačkaná dvě jablka. Poté naneseme ušlehaný tvaroh s vanilkovým proteinem - kdo chce může ještě dosladit. Poté naneseme strouhaná poslední dvě jablka. Poté položíme druhou část celozrnného chleba namočeného v mlékové směsi. Posypeme hoblinky oříšků. Pečeme v předehřáté troubě na cca 200 stupňů 20-30 minut.